Geachte Trix Expressverzamelaar/rijder,

 

ER IS GROOT NIEUWS!!!

 

Ongeacht hoe het tegen die tijd met mijn gezondheid is en of ik zelf aanwezig zal kunnen zijn, ben ik toch met de organisatie van onze 2e TEVVN-dag begonnen.

Gelukkig is door derden al hulp aangeboden. Klasse!

 

Dit zal gebeuren op ZATERDAG 6 JUNI 2015 van 10.00 tot 16.00 uur en weer in een zeer mooie locatie, waar ook de inwendige mens verzorgd kan worden:

 

Party-en Congrescentrum Verploegen

Woeziksestraat 100

6604 CM Wijchen

 

Wat kunt u op deze dag onder andere verwachten:

a.    Er komt een Duitse kennis van mij met een zandstraalcabine, waar tegen een gering bedrag uw beschadigde lokkappen en metalen wagons geheel kaal en glad afgeleverd worden.

b.    Heel veel meters met nieuwe-, en gebruikte Trix Express en Trix HO 2-rail materialen.

c.    Nieuwe-, en gebruikte onderdelen voor loks en wagons.

d.    Een groot arsenaal aan nieuwzilver railmaterialen.

e.    Afhankelijk van zijn tijd, zal waarschijnlijk de heer Duffels weer met zijn digitale baan aanwezig zijn en hij alle ins-and-outs hierover kan vertellen.

a.    Tafelhuur voor leden 8 per meter, niet leden betalen 10 per meter; daar er meerdere  mensen al tafelruimte hebben gereserveerd, verzoekt het TEVVN-bestuur  snel te reserveren.

 

Zoals in Boskoop het geval was, dit n.a.v. vele positieve reacties, heeft het bestuur dus weer voor een mooie locatie gekozen en zal zorg dragen dat ook deze TEVVN-dag weer geslaagd mag zijn.

 

Laten wij er samen op 06 juni 2015 een echte Trix Express Vriendendag van maken!!!

 

Namens het bestuur,

 

Fred van Slobbe

fredvanslobbe@zeelandnet.nl